Germany Tour 2015!

11072640_481538671999158_7085593210940051906_n

11 June Badehaus Berlin
12 June Rock Cafe Hamburg
13 June Cafe Ada Wuppertal
15 June Dad Bett Frankfurt
16 June Milla Club Munchen
17 June Franz.K Reutlingen
18 June CBE Koln

Χριστούγεννα μαζί!

poster anodos 35x50-01

Γράφω και ξαναγράφω

jpg STON PEIRAIA POSTER35X50_OCT_sample

Αγαπημένοι μου πάει καιρός και πάνε μέρες που έχω να σας πω. Ήρθε κάτι σαν φθινόπωρο, μας ξεγέλασε και το πάει για κάτι σαν καλοκαίρι- για να μας ξεγελάσει πάλι. Κόσμος μπαινοβγαίνει στις φυλακές κι εγώ εδώ και ένα μήνα καθημερινά και ανελλιπώς μπαινοβγαίνω στο θέατρο προβάροντας με εξαιρετικό θίασο του Εθνικού της κεντρικής με πρωτεργάτη το Γιάννη Μπέζο γράφοντας τραγούδια και μουσικές για το “Φιλάργυρο” του Μολιέρου (“Η περιουσία, της ζωής η πεμπτουσία, μια σοβαρή αιτία να ξέρεις γιατί ζεις”).  Θα ανέβει στις 6 Δεκεμβρίου στο Τσίλερ. Στις 18 Οκτωβρίου “ρεμπετάλ” στον Πειραιά στο Πάσπορτ και πρωτομηνιά 1η Νοέμβρη “ιλεγκάλ” στο Μπλοκ 33 στη Θεσσαλονίκη! Αυτά τα νέα κι εγώ σας αγαπώ.Τα λέμε από κοντά.
Υ.Γ. Α! βγαίνει οσονούπω και ο δίσκος (διπλός με φουλ επιτυχίες) από το Μέγαρο το καλοκαιρινό με το πικνικ. Κις. (τέλος εποχής)

Στην κορυφή της κορφής

Πιο ψηλά δεν γίνεται. Καλάβρυτα με χιόνι και το πεντάρι Μεταξά άφθονο ζεστό. Φωτογραφικό λεύκωμα από τον Αδερφό Νίκο.

 

Κάτω στον Πειραιά vol.2

Και το δεύτερο (15.2.2013) ‘Κάτω στον Πειραιά” γιόμισε από φωνές χαρά και κόσμο και το εξαντλήσατε το εισιτήριο πριν καν κυκλοφορήσει.

Ευχαριστούμε αγαπημένοι παίδες και οι 9 σας αγαπάμε πολύ.

Κάποιες φωτογραφίες από τη βραδιά που μου έστειλε η τρισχαριτωμένη με τα τρία ονόματα Μαρία-Νεφέλη Πανέτσος.

Πολλά φιλιά και εις το επανιδείν!

Μαραβέγιας Κάτω στον Πειραιά

Ο Κωστής Μαραβέγιας με ένα διαφορετικό σχήμα, με ακουστικά όργανα και ρεμπετο-τυμπανοκρουσίες.

Τα τραγούδια του όπως δεν τα έχετε ξανακούσει ποτέ, βγαλμένα από τεκέ και παλιοπειραιώτικο ντουμάνι. Διασκευές από τραγούδια που αγαπά και τραγουδάει χρόνια τώρα, κρυφά, σε ρεμπετάδικα του Νέου Ηρακλείου και των Κάτω Εξαρχείων.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωντανή αυτή εμφάνιση αναλαμβάνει ο φίλτατός του Αλκαίος Σουγιούλ (ο γνωστός μας “Μαθηματικός” της περσινής Τεχνόπολης) σε μπουζούκι και φωνή, καθώς και η πρώην “εγκυμονούσα” και νυν Μητέρα Τραγουδίστρια Μαρία Βασιλοπούλου.

Σε ρόλο πυροσβέστη ο συμπαραγωγός του Οτόμο Αγγλούπας στον μπαγλαμά, ο Αγγελος Αγγελίδης τζιπσοσουινγκάρει σε ακουστική κιθάρα, ο Μιχάλης Καλκάνης στο όρθιο σηκωμένο Κοντραμπάσο και ο Κρίτων Μπελόνιας σε λειψά τύμπανα και υπερμεγέθη κρουστά. Ο Μαραβέγιας θα τραγουδήσει, θα μερακλώσει και θα παίξει ΜΟΝΟ μπασοκίθαρο.

Μια βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε αφού μπορεί να μην ξαναγίνει.

ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΒΡΑΔΙΑ. ΣΤΟ PASSPORT.

The last show of 2011…

From birds eye view, this was our last show for 2011. Thank you all for your unique support!

See you in 2012 with new LP and new shows.

Λαβ γιου oλ !!!

1ο ΠεμπτοΠαράσκευο στο ΚοοΚοο

(φωτο από το facebook της Όλγας Καλατζή)

Συνεχίζουμε για λίγα διήμερα αγάπης ακόμη στο ορθάδικο ΚοοΚοο με το εναρκτήριο “Μέσα τα κεφάλια” και εσείς δίνετε πάλι τον καλύτερο σας εαυτό, όπως και πέρυσι. Πως να μην είσαι ευτυχισμένος το Σάββατο το μεσημεράκι στην Καλλιδρομίου ψωνίζοντας τα τελευταία Kiwi και μήλα; Eyxaristoume Athina!

berlin prix europa (16.10.2010)

[slideshow]

Revolt in Patra (or Patra in Revolt)

Ευχαριστούμε για την θερμή υποδοχή στην Πάτρα εχθές παρ’ όλες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ήταν ότι καλύτερο για το κλείσιμο του καλοκαιριού. Να ‘στε όλοι καλά. Εις το επανιδείν …